غلامرضا مرحبا در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و پایش اثار اقتصادی کرونا گفت: ویروس کرونا دیر یا زود از بین خواهد رفت پس لازم است ما به دوران پسا کرونا و آثار شومی که کرونا برای جامعه باقی خواهد گذاشت بیاندیشیم و در این زمینه دولت و مجلس باید به صورت جدی به این موضوع ورود کنند. البته لازم به ذکر است این کار با محافظهکاری پیش نخواهد رفت ما در زمینه مهار بحران کرونا محافظهکاریهایی کردیم و کسبوکارها و مغازهها بنابر ملاحظاتی تعطیل نشدند اما دیدیم که این امربه بهای از دست رفتن هزاران نفر از هموطنان و فرسوده شدن کادر درمان تمام شد.
در پسا کرونا نباید محافظه کاری کرد
او افزود: با بستههای حمایتی 5 یا 10 میلیون تومانی یا تسهیلات 14 درصد حجم بالای مشکلات مشاغل مرتفع نخواهد شد. بستههای حماتی باید به گونهای باشد که این افراد بتوانند بدهیهای خود را بپردازند و تولیداتشان را که در انبارها دپو شده در بازارهای هدف به فروش برسانند.
بیشتر بخوانید
او در ادامه تصریح کرد: در بحث مالیاتی باید به این افراد فرصت داده شود، زیرا درآمدی نداشتهاند در بحث گمرک، حمل و نقل، انبارداری صادرات و... نیز می توان مشاغل و کسب وکارهای را حمایت کرد.یا حتی تسهیلات مناسب با نرخ بهره پایین با شرایط ویژه برای این دسته افراد درنظر گرفت.
ستاد فرماندهی مدیریت پساکرونا تشکیل شود
مرحبا یادآور شد: باید ستاد فرماندهی مدیریت پساکرونا تشکیل شود و در آن به صورت منسجم برای حمایت از تمامی آسیبدیدگان از کرونا برنامهریزی و تصمیمگیری شود و تمامی دستگاهها موظف به پیروی از تصمیات این ستاد شوند.
او بر ضرورت حمایت از دولت تاکید کرد و گفت: در این زمینه ماموریت مجلس نیز حمایت از طرحهای دولتی است که البته این به آن معنا نیست که مجلس نباید در این زمینه تصمیاتی اتخاذ کند، بلکه همانطور که بالا نیز ذکر کردم در صورت تشکیل ستاد مدیریت پسا کرونا و ارائه طرحها حتما مجلس، همکاری و هماهنگی خواهد کرد تا این تصمیات اجرایی شود و در صورتی که نیاز باشد که مواردی تبدیل به قانون شود حتما نمایندگان در این زمینه اقدامات لازم را انجام خواهند داد.