اکبر کمیجانی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا (coronomy.ir) ادامه داد: بخشي از مبلغ کلي طرح (750 هزار ميليارد ريال) صرف اعطاي تسهيلات 10 ميليون ريالي اعتبار خريد قرضالحسنه (با نرخ کارمزد 4 درصد) به خانوارهاي متقاضي يارانهبگير شده و بخش باقيمانده نيز با هدف کمک به حفظ اشتغال صنوف و کسبوکارهاي آسيبديده، به اعطاي تسهيلات ارزان قيمت (با نرخ ترجيحي 12 درصد) به اين واحدها اختصاص یافته است.
قائم مقام رییس کل بانک مرکزی همچنین گفت: منابع اين تسهيلات از طريق کاهش ذخيره قانوني بانکها نزد بانک مرکزي به ميزان 250 هزار ميليارد ريال و نيز از محل منابع داخلي بانکها به ميزان 500 هزار ميليارد ريال فراهم شده است.
او با بیان این که تاکنون 21 ميليون و 52 هزار و 476 سرپرست خانوار از تسهیلات یک میلیون تومانی بهرهمند شدهاند، تاکید کرد: فرايند شناسايي و ثبتنام خانوارهاي باقيمانده و همچنين معرفي آنها از سوي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي کماکان در جريان است تا نهايتاً در مرحله پنجم پرداخت تسهيلات، مبالغ مذکور به حساب سرپرست خانوارهاي یاد شده واريز شود.
کمیجانی همچنین اعلام کرد: تا تاریخ 27 مرداد ماه، بیش از 385 هزار واحد کسبوکار که مورد تأييد دستگاه اجرايي قرار گرفته بودند، برای دریافت تسهیلات یاد شده به بانکها معرفی شدهاند. این متقاضیان، مجموعا بیش از 11.2 هزار ميليارد ريال تسهیلات دریافت خواهند کرد.
او همچنین ادامه داد: با توجه به گرانیهای اخیر به ویژه در بخش مسکن و در راستای ایجاد ثبات در بازار اجاره و حمایت از مستأجران کم درآمد، جمعا در حدود 200 هزار میلیارد ريال به منظور پرداخت اين تسهيلات در نظر گرفته شده است.