به گزارش پایگاه اطلاعرسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا، نظرسنجی آنلاین مرکز بررسیهای استراتژیک در انتهای خرداد و ابتدای تیرماه 99 حاکی از آن است که مشارکت و استقبال کلی دانشآموزان از آموزشهای مجازی 50 درصد، دسترسی آسان دانشآموزان به ابزار دیجیتال و اینترنت 60 درصد و میزان رضایت از تلاش و عملکرد معلمان 75 درصد بوده است.
بر اساس گزارش ارزیابی کیفیت آموزشهای از راه دور مجازی در سال تحصیلی 99-98 آمادگی ایران برای ارائه آموزشهای مجازی همانند کشورهای در حال توسعه است و در سه بعد دسترسی دانشآموزان به ابزار آموزش دیجیتال، توانمندی معلمان در ارائه آموزشهای از راه دور و آمادگی مدارس در حد متوسط (بین 30 تا 60 درصد) است.
نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که 24 درصد دانشآموزان معتقدند آموزش مجازی در این مدت کیفیتی برابر با آموزش حضوری داشته است. 43 درصد از این آموزشها نیز دارای کیفیت قابل قبول ارزیابی شدهاند و 33 درصد کیفیت حداقلی لازم را نداشتهاند. همچنین 33 درصد از دانشآموزان در 4 ماه اخیر از شبکه شاد به عنوان نرمافزار اصلی آموزش از راه دور استفاده کردهاند. این در حالی است که 29 درصد نیز نرمافزار واتساپ را به کار گرفتهاند.