به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا و به نقل از شاتا، «افسانه محرابی» افزود: با شیوع ویروس کرونا در کشور و در دستور کار قرار گرفتن استفاده حداکثری از ظرفیتهای داخلی و همچنین سرمایهگذاری در این حوزه، به خودکفایی در تولید مواد اولیه موردنیاز ماسک و لباسهای کاورال مخصوص کادر درمان در کشور دستیافتهایم.
وی بیانداشت: با استفاده کامل از ظرفیتهای داخلی، اکنون تولیدکنندگان کشور قادر به تولید مواد اولیه برای روزانه دستکم 20 میلیون عدد ماسک هستند.
محرابی ادامهداد: اکنون طرحهای توسعه و ایجادی در زمینه تولید ملت بلون، بهعنوان مهمترین لایه ماسک، با همت بخش خصوصی در دست راهاندازی و بهرهبرداری است.
وی پیشبینی کرد در دو ماه آینده شاهد افزایش ظرفیت 2 برابری در تولید این کالا در کشور باشیم.
پیشتر مدیر کل دفتر سرمایه گذاری و امور طرحهای وزارت صنعت معدن و تجارت اعلام کرده بود: کشور سالیانه به 16 هزار و 200 تن منسوج بیبافت ملت بلون به عنوان ماده اولیه برای تولید ماسک، فیلترهای صنعتی و برخی محصولات بهداشتی نظیر پوشک بچه نیاز دارد.
بیشتر بخوانید:
به گفته مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مقایسه با اوایل اسفندماه پارسال و آغاز شیوع کرونا در کشور، افزایش 860 برابری تولید لباس یکسره پزشکی، هزار برابری تولید شیلد محافظ صورت، رشد 33 درصدی تولید صابون دستشویی، افزایش هشت برابری تولید مواد ضدعفونی کننده، افزایش دو برابری تولید الکل طبی، افزایش 1.4 برابری تولید مایع دستشویی و افزایش 2.5 برابری تولید دستکش طبی به ثبت رسیده است.